VIRKSOMHEDSPROFIL

Få dig en virksomhedsfortegnelse på Google. Din virksomhed skal være til stede i Googles lokale søgeresultater, og den skal opleves seriøst.

Der er mange “lette point” at samle op med en virksomhedsfortegnelse på Google. Alt for mange mangler styr på deres lokale søgeresultat, så de enten fremstår med forkerte kontaktoplysninger eller visuelt uheldigt i søgesammenhænge. Det koster på bundlinien hver eneste dag. Det slider på folks opfattelse af virksomheden og øger risikoen for at nye potentielle kunder slet ikke tager virksomheden med i sine betragtninger, fordi den fremstår uprofessionel i søgeøjeblikket.

Men når mange ikke er opmærksomme på muligheden, efterlades der et fantastisk spillerum for konkurrenceforspring med en relativ beskeden indsats – og det er dumt ikke at gribe muligheden.

Bekræft Google-søgende i at du driver en seriøs virksomhed, når der søges efter noget indenfor dit fagområde og i dit geografiske område. Få udarbejdet en professionel profil og vind kunderne over på din side.

[vc_empty_space height=”200px”]

Kontakt skyw3b for at høre nærmere.